Георги Марков Корнелия, дръж се, християнска България е над всичко!ГОРД СЪМ,

...
Георги Марков Корнелия, дръж се, християнска България е над всичко!ГОРД СЪМ,
Коментари Харесай

Георги Марков: Корнелия, дръж се, християнска България е над всичко!

Георги Марков

 

Корнелия, хвани се, християнска България е над всичко!

ГОРД СЪМ, ЧЕ С МОЙ РЕШАВАЩ ГЛАС НА 24 ЯНУАРИ 2018 ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ЗА МЛАДЕЖТА ОТХВЪРЛИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. 10:9 ГЛАСА, СЛЕД КОЕТО БОЙКО Я ПРАТИ НА Конституционен съд И ТЯ БЕ КРЕМИРАНА.

Вчера ПЕС упражни безпардонен напън върху Корнелия Нинова да приемем Конвенцията. Дори Стефан Льовен ни подрежда да сиктердосаме нашата правна рамка.

Този някогашен шведски министър председател да си гледа работата. Конституционният съд на България отхвърли Конвенцията като противоречаща на главния ни закон. България е в правото си да се позове на своята конституционна еднаквост - член 4 от Лисабонския контракт.

Българската православна черква анатемоса Конвенцията, която планува комитет ГРЕВИО от 15 каки, с цялостен имунитет от българските управляващи и съдилища, да обикаля учебните заведения и да облъчва децата в джендър идеология.

Хора като: Льовен, Меркел, Оланд, Макрон, Щолц, Рюте, Урсула и сие унищожиха християнския темперамент на Западна Европа. Ислямизираха я, джендеросаха я. И оня ден, миграцията на ножа даде свидни жертви край град Улм - момиченца, ангелчета на 13 и 14 години.

Българите сме небогати, само че сме и ще останем християни. Ще си запазим мама е жена, баща - мъж. Няма да допуснем гей бракове и осиновявания. Няма да допуснем джендър идеология в учебните заведения. Няма да сменим Дядо Коледа с Дядо Мраз.

Льовен да си гледа Швеция, че 9 години й беше министър председател, а страната му е с най-вече обществени разстрели в Европа. Затова и партията му загуби изборите, а моите любимци от Шведски демократи направиха взрив с 21%.

 

По нашата Конституция депутатите би трябвало да гласоподават по съвест, а не след мачкане от Европейски Съюз и ПЕС. Със своята безпардонност и безсрамие днешните брюкселски неолиберали надминаха руските приятели.

Чест прави на Корнелия Нинова, че устоя на свиреп напън от Брюксел 2018-та. Сигурен съм, че ще устои и в този момент.

 

Дръж се Корнелия, християнска България е над всичко!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР